Vindt u dat uw tuin toe is aan een opknapbeurt, of zelfs een hele metamorfose? Dan bent u bij De Goedkoopste Veranda aan het juiste adres om uw tuin nieuw leven in te blazen. Het kan namelijk lastig zijn om zelf een goed ontwerp te maken, want er komen een hoop facetten bij kijken. Twijfel dan ook niet langer en kies ervoor om uw tuin te laten ontwerpen door één van onze ervaren hoveniers.

Uw tuin laten ontwerpen door een professional

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u besluit om uw tuinontwerp toe te vertrouwen aan een professional. Op de eerste plaats is het iemand die kennis en kunde heeft van het inrichten van een tuin. De hoveniers van De Goedkoopste Veranda weten niet alleen precies hoe ze eenheid kunnen creëren tussen verschillende elementen in uw tuin, maar ook hoe ze van uw tuin de perfecte aanvulling maken op uw huis. Daarnaast hebben wij ontzettend veel plezier in ons werk, wat een extra garantie is dat wij ons werk tot in detail perfect uitvoeren.

Vergeet ook zeker niet het feit dat een mooie, onderhouden tuin best veel tijd in beslag kan nemen. Nadat u echter de nodige uren hard heeft gewerkt, kan wroeten in de tuin een vorm van ontspanning zijn. Wij snappen echter als u hier af en toe geen energie meer voor heeft, of gewoon extra hulp kunt gebruiken. In dat geval staan wij graag voor u klaar met onze andere diensten.

Neem contact op
tuinontwerp

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinrenovatie

Wat zijn zoal de mogelijkheden bij tuinontwerp?

Zoals we al aangaven, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf wat de wensen en vereisten voor uw toekomstige tuin zijn. Wij denken met u mee en kijken hoe al deze wensen het best in uw tuin kunnen worden geïmplementeerd. Als u bij ons een afspraak maakt om uw tuin te laten ontwerpen, zullen wij al enkele dingen met u bespreken die belangrijk zijn voor het uiteindelijke ontwerp, waaronder de afmetingen, onderhoud en de stijl. U leest er hieronder meer over.

Afmetingen van uw tuin

Hoewel voor iedere tuin talloze mogelijkheden zijn qua inrichting, zijn de afmetingen essentieel voor de uiteindelijke indeling. Vaak is het niet de vraag óf iets mogelijk is, maar hóe. Onze hoveniers weten creatief met de ruimte om te gaan, of deze nu groot of klein is.

Onderhoudsvriendelijkheid van uw tuin

Een belangrijke factor is de mate van onderhoudsvriendelijke van een tuin. Aan de hand hiervan wordt bijvoorbeeld de beplanting en de mate van bestrating gekozen. Uiteraard zullen we tijdens ons gesprek doornemen wat u op dit gebied kunt verwachten qua onderhoud per optie. Ook als u een tuin wilt die het nodige onderhoud nodig heeft en u er zelf niet aan toe zult komen, hoeft dat geen probleem te zijn. In dat geval kunnen onze hoveniers aan de slag gaan met het tuinonderhoud!

Type en stijl tuin

Behalve het onderhoud, is het ook belangrijk om te bepalen welke sfeer u wilt creëren in uw tuin. Wilt u zich wanen in een plekje aan de Middellandse zee? Dan is een mediterrane tuin wellicht iets voor u. Houdt u juist van strak en stijlvol? Dan wordt de ‘moderne tuin’ het uitgaanspunt als u uw tuin wilt laten ontwerpen door De Goedkoopste Veranda. Wees niet getreurd: uiteraard kunnen we verschillende elementen met elkaar combineren!

tuinontwerp

Het maken van een ontwerp

Het ontwerpen van een tuin gebeurt niet zomaar. Er zijn een hoop dingen waar rekening mee gehouden moet worden bij het maken van het ontwerp. Zo bepaalt u zelf of u een tuin wilt met veel of weinig onderhoud. Gaat u voor een tuin met een gazon en een hoop planten of gaat u voor een onderhoudsvrije tuin met weinig groen. Onze professionals denken met u mee tijdens het maken van een tuinontwerp. De tuin zal volledig worden ontworpen naar uw wensen en de stijl van uw woning. Daarom is een persoonlijk gesprek heel belangrijk. Tijdens het gesprek kunt uw wensen bespreken en wordt er gekeken naar de mogelijkheden. De mogelijkheden verschillen natuurlijk per persoon. Zo verschilt elke tuin en is het verschil in woningen ook enorm. Op basis hiervan kan er een goed ontwerp gemaakt worden.

Hoe gaat het tuinontwerp in zijn werk?

Iedere tuin is anders, maar De Goedkoopste veranda hanteert altijd een bepaalde werkwijze om het laten ontwerpen en aanleggen van een tuin zo goed mogelijk te laten verlopen. Als eerste stap gaan we natuurlijk met u in gesprek om alle wensen en behoeftes zo goed mogelijk in kaart te brengen. Deze gesprekken zijn uiterst belangrijk, omdat u zich er natuurlijk thuis moet voelen in uw toekomstige tuin. Tenslotte bent u ook degene die er het hele jaar door nodige uren gaat doorbrengen.
Tuinaanleg

Vergroot uw woongenot

Kiest u voor een van onze luxe veranda’s of overkappingen, dan zal het woongenot nog groter worden en kunt u zelfs in de winter van uw tuin genieten. Als de wensen in kaart zijn gebracht, werken onze professionals het ontwerp verder uit en leggen dit aan uw voor. Natuurlijk is er altijd de ruimte voor aanpassingen en vragen. Zo komen we tenslotte tot het beste ontwerp.

Zodra u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp, dan plannen wij een datum voor de tuinaanleg. Is de startdatum vastgezet, dan zullen wij de planning verder uitwerken. Uiteraard stemmen we dat ook met u af. Spreken wij u ook binnenkort aan de telefoon, of zien we u in onze showroom?