bedrijfstuin

Tuinonderhoud voor uw bedrijf

Wilt u een goede indruk maken op iedereen die uw bedrijf bezoekt? Dan is tuinonderhoud geen overbodige luxe. Een verzorgde tuin is namelijk hét perfecte visitekaartje voor uw onderneming! Daarnaast is een bedrijfstuin om pauze te nemen in de buitenlucht een prettig bijkomstigheid.

De hoveniers van De Goedkoopste Veranda helpen u graag bij ontwerp én onderhoud. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden tot tuinonderhoud van uw bedrijf? Lees dan snel verder!

Neem contact op!

Wat is de perfecte tuin voor uw bedrijf?

De hoveniers van De Goedkoopste Veranda leveren uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we goed naar uw wensen luisteren voor het onderhoud van uw bedrijfstuinen. Elk bedrijf is anders opgebouwd en net als uw interieur weerspiegelt de tuin de boodschap die u als organisatie wilt uitdragen. Er zijn ook elementen die in het bijzonder aandacht verdienen. Deze vindt u hieronder.

De functionaliteit en zichtbaarheid van uw bedrijfstuin

Gaat u investeren in tuinonderhoud van uw bedrijven, dan is het allereerst van belang na te denken over de functionaliteit die u voor uw bedrijventerrein in gedachte heeft. De tuin moet gemaakt worden naar de functie die hij heeft binnen uw onderneming want de tuin mag natuurlijk niet de medewerkers hinderen in hun dagelijkse taken.

Is het een plek waar u met alle medewerkers wilt genieten van een lunch? Dan zorgt De Goedkoopste Veranda ervoor dat hij op dat vlak van alle gemakken wordt voorzien. Een tuin kan echter ook de poort zijn naar uw bedrijf, wat betekent dat hij er altijd strak en verzorgd moet uitzien, om zo een onuitwisbare indruk te maken op klanten.

De aard en uitstraling van uw bedrijf

De identiteit van een bedrijf is ook bepalend voor het ontwerp en onderhoud van bedrijfstuinen. Bent u nog op zoek naar een eigen identiteit voor uw beginnende onderneming, lees dan hier enkele tips voor het bepalen van een eigen identiteit.

Heeft u zelf al ideeën over uw eigen identiteit dan nemen onze hoveniers graag de tijd om samen met u te kijken naar een passend tuindesign. De tuin staat natuurlijk niet op zichzelf, hij moet ook passen bij de uitstraling van uw bedrijfspand. Door de kennis en jarenlange ervaring in het hoveniers vak, weet De Goedkoopste Veranda precies hoe beiden tot één geheel kunnen worden samengesmolten.

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Waarom ons inschakelen voor onderhoud bedrijfstuinen?

Bedrijfstuinen onderhouden vergt tijd, aandacht en consistentie en juist dat kunnen onze hoveniers bieden. Als ondernemer wilt u zich natuurlijk kunnen focussen op belangrijke taken binnen uw organisatie. Zelf met een schoffel en grasmaaier aan de slag gaan, zit er dan ook vaak niet in. Wij nemen die taak graag van u over. Wij hebben kennis van ons vak en zijn TuinKeur gecertificeerd. Daarnaast staat goede communicatie bij ons hoog in het vaandel, net als klanttevredenheid.

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een consistent zakelijke look, wat betekent dat wij bij veel klanten maandelijks aan de slag gaan om de tuin te perfectioneren. Uiteraard adviseren wij u graag over de frequentie, zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt. Is er extra onderhoud nodig, of wilt u een aanpassing doen aan onze afspraken? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat dat zo snel mogelijk voor elkaar komt!

Ontdek onze diensten

Uw droomtuin creëren? Dat kan bij De Goedkoopste Veranda

Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin van alle gemakken wordt voorzien. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden omtrent tuinonderhoud voor uw bedrijf of bedrijven of wenst u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt echter niet alleen bij ons terecht voor onderhoud van bedrijfstuinen, want ook voor privétuinen vindt u bij ons tal van mogelijkheden. Wij leveren namelijk ook hoveniersdiensten voor uw eigen tuin. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het laten maken van een overkapping of veranda. Kijk naar de mogelijkheden online of breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch!