Tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren

Tuinonderhoud is net zo belangrijk, misschien nóg wel belangrijker dan het aanleggen of ontwerpen van de tuin. Het is namelijk belangrijk dat uw tuin er piekfijn bij ligt als u optimaal wilt genieten, niet alleen als u recent bent ingetrokken in uw woning. Het onderhoud kost bij de ene tuin meer tijd en moeite dan bij de ander. De Goedkoopste Veranda staat echter in alle gevallen voor u klaar om uw te helpen bij belangrijke klussen in uw tuin. Meer weten over wat wij doen op het gebied van tuinonderhoud? Lees dan verder.

Ontdek ons tuinadvies

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Onze hulp bij tuinonderhoud

Wanneer u geen zin of tijd heeft om uw tuin te onderhouden, kunt u de hovenier van De Goedkoopste Veranda inschakelen om dit voor u te doen. Met zijn kennis en kunde ziet uw tuin er weer snel piekfijn uit. Voor het volgende tuinonderhoud kunt u contact met ons opnemen:

  • Beplanting snoeien
  • Bemesten van uw planten en/of gazon
  • Onkruid verwijderen en bestrijden
  • Onderhoud van planten, struiken, enzovoort
  • Bomen rooien
  • Boomstronken verwijderen
  • Verwijderen van groene aanslag
  • Schoffelen
  • Gazon maaien

Vraag offerte aan

Tuinonderhoud op maat

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Den Bosch? Dan heeft u in de hovenier van De Goedkoopste Veranda de juiste partner gevonden. Met zijn jarenlange ervaring weet hij precies waar uw tuin behoefte aan heeft. Als u een afspraak bij ons maakt, zal hij langskomen om aan de slag te gaan.

Voor een perfecte tuin raden wij u echter aan om regelmatig een afspraak in te plannen. Als u verschillende soorten beplanting heeft, kan de bloeiperiode en de verzorging variëren. Onze hovenier zorgt er dan voor dat uw bomen en planten op het juiste moment de juiste verzorging krijgen. Zo kunt u nog langer van uw tuin genieten. Wij komen graag langs voor het nodige onderhoud aan uw tuin, van het snoeien van uw haag tot het verwijderen van onkruid. Een van de mogelijkheden voor een onderhoudsvriendelijke tuin is het leggen van kunstgras. Bekijk de mogelijkheden hier.

Wij zijn TuinKeur gecertificeerd

Tuinonderhoud zakelijke klanten

Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat u een goede indruk maakt op uw klanten. Een van de dingen die uw klanten als eerste opvallen is de bedrijfstuin. U wilt natuurlijk dat uw klanten een goed beeld hebben van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfstuin er netjes bij ligt. Het onderhouden van de tuin is dus noodzakelijk om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten.

Door gebruik te maken van het periodiek tuinonderhoud van PVS Buitenleven, dan hoeft u het hele jaar niet meer om te kijken naar de bedrijfstuin. Wij zorgen ervoor dat het tuintje er netjes uit ziet, zo zorgen wij onder andere voor: gesnoeide hagen, het verwijderen van onkruid en het opruimen van zwerfafval. U kunt zich gewoon bezig houden met uw onderneming. Wij nemen het tuinonderhoud voor onze rekening.

Tuinonderhoud zakelijke klanten

Voor een bedrijf is een goed onderhouden buitenruimte essentieel om een positieve indruk achter te laten op partners en klanten. Uw bedrijfstuin is het eerste wat men ziet en is vaak bepalend voor de beeldvorming. Bij bedrijven is tuinonderhoud en bijhouden van de buitenruimte iets wat niet mag worden overgeslagen.

Door gebruik te maken van periodiek tuinonderhoud van De Goedkoopste Veranda heeft u zelf geen omkijken naar uw bedrijfstuin, maar bent u er wel van verzekerd dat hij er altijd verzorgd uitziet. Wilt u een stap verder gaan? Dat kan ook. Wij kunnen ook met u meedenken over een passend ontwerp dat aansluit bij uw visie of een bepaalde functie vervult. Als u uw buitenruimte ziet als een plek om te sparren met zakenrelaties en collega’s, dan spelen wij daar graag op in. Meer weten over deze service? Kijk dan ook op deze pagina.

Ook hulp nodig bij de inrichting?

Voordat u begint met tuinonderhoud, kunt u wellicht ook eerst bekijken of u nog tevreden bent met uw huidige tuin. Misschien vindt u dat u tuin toe is aan echte verandering als u net bent verhuisd of als uw tuin al jaren dezelfde indeling heeft. Wij denken graag met u mee over een compleet nieuw ontwerp of renovatie van gedeeltes in uw tuin. Ter inspiratie kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, waar u een groot aanbod aan veranda’s en tuinaccessoires vindt. Deze veranda’s kunnen ook een waardevolle toevoeging zijn aan uw tuin. Ze zorgen voor een huiselijke sfeer en bieden de mogelijkheid om ook in de winter buiten te kunnen zitten. Onze werknemers helpen u graag om het perfecte design samen te stellen. Zien wij u ook binnenkort?
Meer weten