Meer privacy met een erfafscheiding

Wanneer u tijd wilt doorbrengen in uw achtertuin, wilt u dit natuurlijk in rust en privacy kunnen doen. Het is logisch dat u niet wilt dat onbekenden u kunnen zien terwijl u buiten probeert te ontspannen. De juiste erfafscheiding is de sleutel tot ongestoord genieten van uw tuin. Bij De Goedkoopste veranda bieden wij diverse opties om uw privacy te waarborgen.

Om de gewenste mate aan privacy te krijgen, heeft u bij ons de keuze uit verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten schutting, een prachtige groene haag, een erfafscheiding van composiet, of een hout-beton schutting. Een haag zorgt er niet alleen voor dat u de benodigde privacy krijgt, maar het zorgt er ook voor dat uw tuin een natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling heeft. Houd er echt wel rekening mee dat een haag goed en regelmatig onderhouden moet worden. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een houten schutting of een composieten erfafscheiding schutting kunt u uzelf aanzienlijk wat tijd besparen, aangezien deze schuttingen niet zo goed onderhouden hoeven te worden, terwijl u toch kunt genieten van de gewenste privacy.

Neem contact op
schutting

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Houten erfafscheiding

Het aanschaffen van een houten schutting brengt een natuurlijke uitstraling met zich mee en vormt daarbij een duurzame oplossing om uw privacy te kunnen waarborgen. Bij De Goedkoopste Veranda maken we gebruik van het beste hout voor onze schuttingen, waardoor ze langer mee kunnen gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventueel onderhoud.

Wij bieden erfafscheiding van hout op maat aan. Onze vakmensen komen eerst langs om de juiste maten op te meten voor de schutting. Vervolgens heeft u de keuze uit diverse houtsoorten, waaronder hardhout, vurenhout, geïmpregneerd hout en douglashout. Daarnaast krijgt u ook nog de keuze of u graag horizontale of verticale planken voor uw schutting wil. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, gaan wij aan de slag om de tuinschermen op maat te maken. Onze professionele installateurs zorgen er vervolgens voor dat de schutting op een vakkundige manier wordt geplaatst.

Een poort verwerkt in uw schutting is vaak geen overbodige luxe, vooral wanneer u door middel van de schutting toegang wilt tot de tuin. U kunt bij ons ook terecht voor de poorten die passen bij uw schutting. Onze poorten zijn uitgerust met een cilinderslot, wat zorgt voor een extra veilig gevoel wanneer u in uw tuin aan het genieten bent.

Soorten hout

Schutting van hout-beton

Naast de gebruikelijke houten schutting, kunt u ook overwegen te kiezen voor een hout-beton schutting. Een hout-beton schutting geeft uw tuin weer een compleet andere uitstraling. De combinatie van het hout met een betonnen onderkant zorgt voor een robuust uiterlijk. Daarbij is deze soort schutting ook nog eens duurzaam en gaat hij langer mee vanwege de betonnen basis die aan de onderzijde zit. Dit zorgt ervoor dat het hout niet in direct contact komt met de grond en daardoor ook minder wordt aangetast. Regenwater wat in uw tuin komt te staan, zal dus niet direct de schutting in trekken. Hierdoor wordt voorkomen dat de planken vochtig worden en uiteindelijk gaan rotten.

Tuinadvies nodig?

Het kiezen van de juiste onderplaat

Voor de onderzijde van uw erfafscheiding van hout-beton bieden wij diverse opties aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit onderplaten met verschillende motieven, zoals leisteenmotief, of een rotsmotief. Deze betonnen onderplaten zijn iets hoger dan een standaard hout-beton hekwerk. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uit verschillende betonnen palen te kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in grijs en antraciet. Bovendien kunt u ook nog een keuze maken tussen betonpalen met een halfronde kop of een diamantkop.
Onze betontegels en klinkers

Lange levensduur

Deze gaashekwerken zullen voor lange tijd meegaan. Ze worden zorgvuldig voorbehandeld, zodat zij geen last zullen hebben van weersveranderingen. Op deze manier gaat uw gaashekwerk voor een lange tijd mee. Het staal wordt thermisch verzinkt of voorzien van een kunststof coating. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van harmonicagaas, dit gaas is verkrijgbaar in hoogtes tot wel drie meter.

Lange levensduur

Onze gaashekwerken zijn zodanig ontworpen dat ze jarenlang mee kunnen. Ze ondergaan een zorgvuldige voorbehandeling om zo bestand mogelijk te zijn tegen veranderende weersomstandigheden, waardoor de kwaliteit niet verloren gaat en u dus langer van uw gaashekwerk kunt genieten. Het staal wordt behandeld met thermische verzinking, of wordt voorzien van een beschermende coating van kunststof. In de meeste gevallen gebruiken we harmonicagaas, dit is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Tot wel drie meter.
Meer weten?

Gaashekwerken

Erfafscheiding hekwerk die niet vaak worden gekozen zijn metalen gaashekwerken. Echter vormen ze wel een aantrekkelijk alternatief om privacy te creëren in uw tuin. Deze metalen hekwerken hebben een tijdloos ontwerp en brengen vooral een moderne uitstraling met zich mee. Deze gaaswerken zullen uw tuin niet volledig afsluiten van nieuwsgierige blikken. Daarom kunt u ze het beste bekleden met klimop. Dit zorgt er voor dat u vooralsnog de privacy krijg waar u naar op zoek bent.

Groene erfafscheiding

Het is logisch dat u ongestoord van u tuin wilt genieten, zonder dat u zich zorgen moet maken over eventueel ongewenst publiek. Er zijn verschillende opties om uw privacy in uw eigen tuin te kunnen waarborgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een erfafscheiding van hout, of een groene erfafscheiding. Dit creëert een natuurlijke en serene uitstraling in uw tuin.

U kunt bij een groene erfafscheiding hekwerk kiezen uit verschillende soorten, bijvoorbeeld laurierhaag, taxus, beukenhaag, ligusterhaag, coniferen, of een buxushaag. Nadat de haag is aangelegd, wordt deze ongeveer twee keer per jaar onderhouden door ons team van vakmensen, zodat u optimaal kunt blijven genieten van een groene tuin die u ook nog eens genoeg privacy biedt.

Tuinonderhoud door onze professionals

Aluminium erfafscheiding

Het laten plaatsen van een aluminium erfafscheiding brengt meerdere voordelen met zich mee. Als eerste kunt u een robuuste schutting van hoogwaardig aluminium verwachten. Dit materiaal staat ook wel bekend om zijn intrinsieke duurzaamheid en sterkte, waardoor u extra lang kunt genieten van uw aluminium schutten. Gelukkig heeft deze erfafscheiding schutting weinig onderhoud nodig. Daarbij biedt de aluminium schutting een prachtig en strak esthetiek voor uw tuin. Mocht u dus nog op zoek zijn naar een nieuwe, opvallende schutting met minimaal onderhoud, dan is het ten zeerste aanbevolen om te kiezen voor een aluminium schutting.
Meer over tuinaanleg