Bent u te druk om uw tuin onder handen te nemen en ziet u op tegen het doen van een complete tuinaanleg? Dan bent u bij de hovenier van De Goedkoopste Veranda aan het juiste adres, want hij helpt u graag bij het realiseren van een mooie en onderhoudsvriendelijke tuin. Bij het ontwerpen houden wij altijd rekening met uw wensen en behoeften. Het is namelijk mogelijk om te beschikken over een mooie groene tuin zonder dat u hier lang met bezig bent. Ook als u onderhoudt geen probleem vindt, helpen we u graag om tot een ontwerp te komen dat bij u past. Ontzorging van ontwerp tot tuinaanleg!

Van ontwerp naar tuinaanleg

Als u hulp wilt bij de tuinaanleg, plannen we eerst met u een vrijblijvend gesprek in. Ook zal de hovenier bij u op locatie willen komen zodat hij uw tuin en de mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart kan brengen voor het uiteindelijke ontwerp. Bent u akkoord? Dan maken wij een planning om de tuinaanleg goed te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij ieder tuinproject in goede banen kunnen leiden.  Na een vrijblijvend gesprek met een van onze professionals van De Goedkoopste Veranda, kunnen wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin.

De mogelijkheden bij De Goedkoopste Veranda

Bij De Goedkoopste Veranda is vrijwel alles mogelijk, zo ontwerpen en leggen wij volledige tuinen aan of kunnen we uw bestaande tuin renoveren. Uiteraard wordt uw tuin volledig naar uw eigen wensen en behoefte ontworpen en wij gaan dan ook pas aan de slag met de tuinaanleg als u helemaal tevreden bent over het ontwerp. Enkele voorbeelden van tuinen vindt u hieronder.

Neem contact op
tuinaanleg

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Onderhoudsarme tuin

Een tuin zonder enige vorm van onderhoud bestaat haast niet. Zelfs als u overweegt om uw tuin volledig te laten betegelen, krijgt u te maken met onderhoudsklussen zoals het verwijderen van onkruid. Onze hovenier weet bij tuinaanleg u juist te adviseren over de beplanting en materialen als u zo min mogelijk onderhoud wilt plegen aan uw tuin. Meer over onze hoveniersdiensten leest u hier.

Aanleggen van (sier)bestrating

Onze professionals zijn onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende soorten bestratingen. Zo kunt u onder andere: betontegels, klinkers en keramische tegels laten plaatsen in uw tuin. Ook kunt u kiezen voor natuurstenen, zoals: graniet of Chinees hardsteen of leistenen. De keuze uit bestrating is dus enorm. Deze verschillende bestratingen hebben allen hun voor- en nadelen. Het aanleggen van deze bestratingen is geen probleem voor onze professionals. Heeft u liever half verharding of split? Dat is geen enkel probleem. Bij De Goedkoopste Veranda heeft u een ruime keuze uit: grind, split, steenslag en houtsnippers.
Vakkundige sierbestrating

Aanleggen van (sier)bestrating

Onze experts kunnen u helpen bij het aanleggen van verschillende soorten bestrating. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen uit betontegels, keramische tegels en klinkers. Daarnaast bieden wij ook soorten natuursteen aan zoals graniet, leisteen of Chinese hardsteen. Wilt u uw tuin een natuurlijke uitstraling geven, dan zijn de laatstgenoemde opties zeker een goede keuze. Heeft u liever half verharding of split? Dat is geen enkel probleem. Bij De Goedkoopste Veranda heeft u een ruime keuze uit: grind, split, steenslag en houtsnippers.
Vakkundige sierbestrating

Plaatsen van tuinafscheidingen

Als uw huidige tuinafscheiding niet meer aan uw wensen voldoet, vervangen we deze graag voor u. Voor ieder type tuin is er een geschikte afscheiding, bijvoorbeeld een houten schutting, tuinscherm, palissade een schutting van beton of een haag. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Bekijk hier meer opties of bezoek onze showroom om de schuttingen van dichtbij te bekijken.

Een gazon aanleggen

Wilt u genieten van een groen gazon, dan kunt u ook deze laten aanleggen door een van onze professionals. Onze gazons worden geplaatst met de beste grasmatten of graszaden. Zo weet u zeker dat uw gazon van hoge kwaliteit is. U zult jarenlang plezier hebben van uw gazon, mits deze goed wordt onderhouden. Heeft u liever een gazon dat minder onderhoud vergt? Dan is kunstgras iets voor u!

Bloembakken en borders

Kan uw tuin wel wat kleur gebruiken? Dan kunnen bloembakken en borders niet ontbreken in uw tuin. Onze hoveniers maken dan niet alleen de bloembakken en borders in orde, maar ze helpen u ook graag bij het kiezen van de juiste beplanting, zodat uw tuin er sfeervol uitziet.  Van bomen, struiken, hagen, heesters, leiplanten, bloemetjes en zelfs waterplanten voor uw vijver; u kunt het zo gek niet bedenken. Wilt u ook hulp bij het aanleggen van uw vijver? Wij staan voor u klaar.
Alles over tuinontwerp

Het plaatsen van een overkapping

Heeft u fors geïnvesteerd in het uiterlijk en gebruiksgemak van uw achtertuin, dan wilt u hier natuurlijk zoveel mogelijk tijd spenderen. Een tuin is een mooie verlening van uw huis. Als u het hele jaar door wilt genieten van uw tuin, raden we u aan om een overkapping of veranda te installeren. Een overkapping zorgt ervoor dat u in de zomer een schaduwplek heeft en daarbij zorgt een overkapping ervoor dat u geen last heeft van regen.

De overkapping maken we voor u op maat en laten we aansluiten op uw wensen op het gebied van tuinaanleg. U kunt kiezen uit verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke look met een houten overkapping of kunt u kiezen voor een moderne uitstraling met een aluminium veranda. Bekijk de mogelijkheden in de showroom. Zien wij u ook binnenkort?

Onze aluminium overkappingen en veranda’s