Vakkundige sierbestrating

Buiten het aanleggen van mooie op maat gemaakte tuinen, kunnen wij u ook helpen met het bestraten van deze tuinen. Al jarenlang leggen wij voor onze klanten prachtige sierbestratingen aan , die uw tuin helemaal af maken! Wij hebben hier verschillende soorten stenen voor beschikbaar en beschikken over de juiste vakmensen die zorgen voor een nauwkeurige en nette plaatsing van deze tuinstenen.

Net zoals bij veel vakgebieden is het van belang dat de persoon in kwestie beschikt over de benodigde vaardigheden om dit vlekkeloos te laten verlopen. Slecht aangelegde sierbestrating kan namelijk voor veel problemen zorgen zoals plasvorming (door regenwater) en losliggende tegels die kunnen resulteren in struikelpartijen. Daarnaast kan een slecht aangelegde sierbestrating zorgen voor veel wiebelende stoelen of tafels op uw stenen terras. Beide wilt u natuurlijk vermijden. Kies daarom voor een vakkundig aangelegde sierbestrating door De Goedkoopste Veranda!

Vraag offerte aan

Onze type bestratingen

Natuurstenen terrastegels

Betontegels en klinkers

Keramische tegels

Vlonders

De voordelen van een sierbestrating door PVS buitenleven

Met onze stratenmakers zorgen wij ervoor dat uw sierbestrating op de perfecte wijze voor u wordt neergelegd. Wij maken gebruik van mortel voor het aanleggen van keramische terrassen en bij iedere bestrating (ongeacht het type steen) zorgen wij voor vakkundig inslijpen. Daarnaast kunnen wij een breed scala aan legverbanden perfect toepassen en kunnen wij indien nodig een drain aanleggen. Tenslotte, kunnen wij de tegels funderen met puin om rijsporen te voorkomen.

  • Wij passen een breed scala aan legverbanden toe
  • Wij gebruiken vakkundig inslijpen van bestrating
  • Wij kunnen een drain voor u aanleggen (indien nodig)

Materiaalkeuze voor uw sierbestrating

Wij hebben verschillende soorten stenen die wij gebruiken bij het aanleggen van een sierbestrating. Al deze soorten stenen hebben verschillende eigenschappen zoals afmetingen, kleur en prijs. Hieronder hebben wij voor u de meest gebruikte sierbestratingen op een rij gezet.

Betontegels

Onze betontegels zijn prijstechnisch enorm interessant en leverbaar in vele soorten maten, kleuren en vormen. Onze beton tegels zorgen voor een strakke en mooie afwerking van uw tuin en sierbestrating. Wel moet u bij deze tegels er rekening mee houden dat u deze eens in de zoveel tijd dient te onderhouden om vlekvorming te voorkomen.

Gebakkenbestrating

Onze gebakkenbestrating is een veel gekozen steensoort voor het aanleggen van sierbestrating. Deze steen beschikt namelijk over een authentieke uitstraling, en veel mensen zijn hiernaar op zoek. Gebakkenbestrating is geschikt voor veel diverse legverbanden en zijn verkrijgbaar in diverse soorten tinten.

Natuursteen

Deze soort sierbestrating is gevormd uit natuurlijk gesteente uit de natuur. De stevigheid en duurzaamheid van dit gesteente maakt het uiterst geschikt als bouwmateriaal. Natuursteen komt in verschillende vormen en maten en daardoor is het vrijwel in iedere tuin in te zetten. Deze steensoort is goed bestendig tegen invloeden van buitenaf en heeft een duurzaam karakter.

Chinese hardsteen

Deze steensoort wordt gezien als een betaalbaarder alternatief op natuursteen en is perfect voor sierbestrating. Deze steensoort wordt gewonnen in China en bestaat uit een versmolten laag van steen en lava. Deze kenmerken zijn mede bepalend voor de structuur van de hardsteen. De steensoort is makkelijk schoon te houden zonder al te veel gedoe.

Keramische tegels

Deze steensoort zijn de toppers binnen ons aanbod sierbestrating. Niet alleen zijn deze stenen perfect als verlengstuk tussen binnen en buiten, maar zijn ze ook nog eens een lust voor het oog. Daarnaast, zijn ze makkelijk schoon te houden , krasvast en anti-slip. Ofwel een steensoort met veel voordelen die perfect is voor vrijwel iedere tuin!

Welke kleur sierbestrating?

Tijdens het opmaken van uw tuinontwerp wordt de kleur van uw sierbestrating bepaald. De keuze van deze kleur is van grote invloed voor de sfeer van uw tuin. Meestal wordt er gekozen voor een natuurlijke en neutrale achtergrond kleur zoals natuurlijke grijstinten. Zo worden uw kleurigere tuinonderdelen niet overschaduwd. Wij willen u dan ook aanraden om bij keuze van terrastegels te letten op juist lichte of donkere tinten.
Ons Tuinontwerp