De Goedkoopste Veranda is tuinkeur gecertificeerd!

De Goedkoopste Veranda staat garant voor de beste service van de hoogste kwaliteit, daarom hebben is ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Het certificaat laat zien dat onze professionals zorgen voor het beste resultaat. De jarenlange ervaring en de grote passie binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat uw tuin er altijd stralend bij ligt. Het keurmerk laat zien u volledig kunt vertrouwen op onze professionals. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over uw tuin!

 

Wat houdt TuinKeur in?

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat hoveniersbedrijven onderscheid op basis van de 5 zekerheden van TuinKeur. Voor vragen of meer informatie neem contact met ons op.

Neem contact op

Onze hoveniers diensten

Tuinaanleg

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

De 5 zekerheden van TuinKeur

Een hoveniers bedrijf krijgt deze certificering niet zomaar. Het bedrijf moet kunnen aantonen dat het voldoet aan een aantal zekerheden, namelijk:

  • Professionaliteit: wij zijn gecontroleerd op ruim 120 punten. Zo weet u zeker dat onze medewerkers professioneel te werk gaan en zorgen voor het beste resultaat.
  • Betrouwbaarheid: bij ons staat u als klant altijd voorop, dit blijkt onder andere uit onze klantbenadering en onze duidelijke en heldere waarden.
  • Vakbekwaamheid: onze professionals hebben jarenlange ervaring. Wij helpen u verder met daad en raad.
  • Service: wij doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Daarom zorgen wij voor de beste service.
  • Kwaliteit: wij zorgen voor tuinen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast werken wij met producten van de hoogste kwaliteit.

Geschil

Mocht zich een probleem voordoen waar wij samen onverhoopt niet uitkomen? (waar wij niet vanuit gaan) Dan kunt u een beroep doen op TuinKeur. Zij kijken op een objectieve manier naar de kwestie. Zo wordt er alsnog naar de best mogelijke oplossing voor u gezocht.

Bekijk hier onze vermelding bij TuinKeur: PVS Buitenleven TuinKeur gecertificeerd

Controle PVS Buitenleven

De Goedkoopste Veranda is gecontroleerd op ruim 120 punten, die onze professionaliteit waarborgen. Door het keurmerk weet u wat u kunt verwachten van onze diensten. Zo zijn wij onder andere gecontroleerd op:

  • Het type bedrijfsvoering, denk hierbij aan inschrijving bij de KvK
  • Zijn deze in orde?
  • CAO verloning en is dit juist gebeurd?
  • Heldere en duidelijke offertes. U als klant komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan. Er wordt duidelijk beschreven wat u van ons mag verwachten.
  • Het afval wordt netjes gescheiden en netjes afgevoerd volgens Wet Milieubeheer.

Benieuwd naar onze diensten? Bekijk al onze diensten.

Al onze hoveniersdiensten