Ga voor gemak met kunstgras!

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijk alternatief voor gras in uw tuin? Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras, dat tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden is van echt gras. Wilt u meer weten wat de voordelen zijn van kunstgras? Ons team van De Goedkoopste Veranda vertelt u graag meer hierover. Bij ons kunt u tevens het kunstgras laten leggen.

Neem contact op
kunstgras

Onderhoudsvrije tuin

Wanneer u een mooi, groen gazon in uw tuin wilt hebben, kost dit vaak veel tijd en moeite. U moet gras immers goed onderhouden. Het is begrijpelijk als u niet elke 2 weken tijd of energie heeft om de grasmaaier tevoorschijn te halen. Dit betekent echter niet per definitie dat u niet langer kunt genieten van een prachtige tuin. Een gazon van kunstgras is in uw situatie dan dé oplossing. Het gazon bemesten of grasmaaien is voor u voortaan niet meer aan de orde! Kunstgras laten aanleggen zal u een hoop tijd besparen. Tijd die u kunt gebruiken voor andere zaken!

Geld besparen door kunstgras te kopen en te laten leggen

Door kunstgras te kopen en te laten leggen, kunt u op de lange termijn veel geld besparen. Heeft u een gazon van echt gras, dan moet u investeren in een goede grasmaaier en voldoende voedingsmiddelen om uw gazon gezond te houden. Kiest u voor kunst gras, dan is dit niet meer nodig. Laat ons kunstgras voor u leggen door onze hovenier, zodat u jarenlang kunt genieten van uw gazon.

Bekijk alle hoveniersdiensten
kunst

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Het hele jaar door een groene tuin

Het grootste voordeel van een kunstgras gazon is dat deze vrijwel geen onderhoud vergt. Dit type gras hoeft u natuurlijk niet te maaien, besproeien of bemesten. In tegenstelling tot echt gras, blijft kunstgras het hele jaar door mooi groen zonder al te veel onderhoud. In de zomer hoeft u zich geen zorgen te maken over bruine plekken en in de winter zullen er geen kale plekken verschijnen.
Alles over tuinonderhoud

Kind- en diervriendelijk kunstgras

Kunstgras is ontzettend zacht. Daarnaast zal het niet snel beschadigen. Hierdoor is gras uitermate geschikt als u kinderen heeft of in het bezit bent van huisdieren. Zij kunnen dus op het gras spelen zonder dat het grasveld beschadigd raakt of kapot gaat. Doordat de goede drainerende werking van het gras is het veld al snel weer droog. Zo kunnen uw kinderen weer snel verder met spelen, zonder dat ze vies worden van de modder. Ook zal uw kind geen groene vlekken in de kleding krijgen nadat hij/zij op het gras heeft gespeeld. Wanneer u huisdieren heeft is kunstgras ook ideaal. Het is haast onmogelijk om het gras te vernielen. Mocht er een ongelukje gebeuren dan zal dit geen nare gevolgen hebben voor uw grasveld.

Kunstgras onderhouden

Met kunstgras kunt u dus het hele jaar door genieten van een mooie groene tuin. U moet echter af en toe nog wel wat werk verrichten, zij het veel minder vaak dan bij echt gras. Wij raden u aan om ook kunstgras regelmatig te controleren op natuurlijke materialen zoals takken en bladeren.

Van onkruid gaat u echter niet veel last hebben als u kunstgras laat leggen, want het is onmogelijk dat het onkruid door de grasmat heen groeit. Het is echter mogelijk dat zaden die op het grasveld zijn gewaaid uiteindelijk gaan ontkiemen. Dit onkruid is eenvoudig te verwijderen uit uw kunstgras mat.

Kind- en diervriendelijk kunstgras

Kunstgras is gemaakt van vrij zacht materiaal dat niet snel beschadigd raakt. Bovendien is kunstgras zacht en zorgt het voor een comfortabelere landing dan andere ondergronden. Het leggen van kunstgras is een goed idee als u kinderen of huisdieren heeft. Zij kunnen op het gras spelen zonder dat er schade ontstaat aan het gras.

Hoogwaardige kunstgrasmatten hebben ook een uitstekende drainage, waardoor het gras snel droogt na regenbuien of wanneer u water uit uw zwembad op het gras leegt. Op die manier kunnen uw kinderen snel weer verder spelen zonder vies te worden van modder of vochtig gras. Als u huisdieren heeft die graag buiten spelen, raden we u zeker aan om kunstgras te laten leggen. Als er een ongelukje gebeurt, heeft dat geen negatieve gevolgen voor uw grasveld.

Kunstgras aanschaffen bij De Goedkoopste Veranda

Overweegt u om kunstgras te laten leggen? Dan bent u aan het juiste adres bij De Goedkoopste Veranda. Naast kunstgras voor uw tuin leveren wij ook gras voor sportdoeleinden. Het kunstgras dat wij leveren is in verschillende kleuren beschikbaar. Heeft u een kleur uitgekozen? Dan hoeft u enkel nog de gewenste afmetingen aan ons door te geven. Op basis van deze afmetingen kunnen wij u een prijsindicatie geven. De benodigde accessoires kunt u gelijk bijbestellen.

Overweegt u om kunstgras te laten leggen? Dan bent u aan het juiste adres bij De Goedkoopste Veranda. Naast kunstgras voor uw tuin leveren wij ook gras voor sportdoeleinden. Het enige wat u hoeft te doen, is de gewenste afmetingen aan ons doorgeven. Op basis van deze afmetingen kunnen wij u een prijsindicatie geven. De benodigde accessoires kunt u gelijk bijbestellen.

voordeel veranda

Onze hoveniersdiensten

Wilt u kunstgras laten aanleggen? Zoek dan niet verder en vertrouw op de service van De Goedkoopste Veranda. Wij bieden ons kunstgras aan tegen een voordelige prijs. U kunt echter ook bij ons terecht als u meer wilt dan kunstgras. Wij helpen namelijk ook graag bij het ontwerpen en onderhouden van uw tuin. In onze showroom en op onze website ziet u bijvoorbeeld een greep van de veranda’s en overkappingen die wij voor u kunnen realiseren. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Deze terrasoverkappingen kunnen wij geheel op maat en naar wens maken. U kunt uw veranda heel eenvoudig samenstellen op onze website, maar we verwelkomen u net zo graag in onze showroom. Zien wij u ook binnenkort?

Maak nu een afspraak